• Echilibrat
  • Individualizat
  • Fără foame
Povestea ta

“Vai, ce te-ai îngrășat!”  exclamă Ioana, fosta mea colegă, când mă întâlnesc cu ea pe stradă. Iar lumea mea se clatină… Dimineață, când am vrut să mă îmbrac cu rochia de vara trecută, cea cu maci, fermoarul nu s-a lăsat închis. Am aruncat-o repede și am încercat o fustă, dar nici aceasta nu a mai intrat. Am rămas la pantalonii de ieri. Am ieșit din casă, gândindu-mă că de LUNI mă apuc de dietă. Acum îmi spune și Ioana…

Ce pot să fac pentru a slăbi sănătos, fără dietă? M-am săturat să-mi fie foame și să elimin alimentele preferate! Si ce ar trebui să fac? Încerc dieta keto, de care mi-a zis Maria, verișoara mea, cu care a slăbit 10 kg anul trecut. Încep cu mare elan, dar în a treia zi, de ziua mamei, nu mai rezist în fața unei felii de tort… Și ce de regrete după…

Program personalizat de nutriție pentru slăbire

Tanara femeie frumoasa mancand un mar si refuzand alte prajituri, program personalizat pentru slabire, cu consilier in nutritie Roxana Ciocaltea, Nutritie cu RoxiOptează pentru un program personalizat de nutriție pentru slăbire!

Este cea mai bună modalitate de a învăța să mănânci echilibrat, fără să îți fie foame și fără să elimini alimentele preferate. Înveți să faci alegerile potrivite, astfel încât să-ți organizezi mesele și să gătești mâncăruri cu gust.

De aceea, te vei putea bucura de un nou stil de alimentație, care să-ți aducă energie și sănătate.

Testarea genetică

Testul genetic care analizează genele implicate în metabolismul nutrienților te va ajuta, în plus, să-ți personalizezi dieta pe necesitățile specifice ale corpului tău, astfel încât să te hrănești cu ceea ce are el nevoie. În acest caz alimentația te va ajuta, pentru că rezultatele testului genetic îți vor furniza cheia pentru a-ți îndeplini obiectivele. Vei slăbi sănătos, fără dietă, în tandem cu genele proprii, dar, în același timp, vei avea energie și vitalitate!

Click aici pentru mai multe detalii privind testele genetice.

Dacă vrei să afli despre rezultatele dietei nutrigenetice cu indice glicemic scăzut în comparație cu dieta ketogenică, poți citi aici mai multe informații.