• Creștere și dezvoltare armonioasă
  • Randament intelectual​
  • Aport nutritiv optim
Povestea ta

Lacrimile au început să-mi curgă șiroaie, când mama m-a luat în brațe. Mă întrebase mai devreme ce este cu mine, dar i-am zis că sunt obosit. Nu mi-au trebuit nici cartofii prăjiți din farfurie, deși sunt favoriții mei. Dar acum, nu m-am putut stăpâni și i-am povestit tot. Colegii de clasa au râs de mine!

Totul a început când Luca s-a legat de colacelul meu. Zicea că e ca o minge. Și că am țâțe ca o fată. Și toți au râs în hohote… Iar eu m-am ascuns în bancă, mi-am astupat urechile și mi-am dorit sa dispar. Noroc că a venit învățătoarea și m-a salvat.

Program de nutriție pentru copii și adolescenți

Copil zambind in fata unei tavi cu placinta, program pentru copii si adolescenti, cu consilier in nutritie Roxana Ciocaltea, Nutritie cu RoxiAcest program de nutriție pentru copii și adolescenți este creat pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a acestora, printr-un aport nutritiv potrivit, care să le aducă o stare optimă de sănătate și un bun randament intelectual în școală.

Fiecare copil beneficiază de consiliere nutrițională în funcție de preferințele alimentare proprii, dar în același timp învață ce este un stil de viață sănătos, care sunt alimentele care îi sunt potrivite și cum să găsească noi metode de a aduce în hrana zilnică și alimente care îi plac mai puțin, dar îi aduc un aport nutritiv foarte important pentru creștere și educare.

Adolescenti care mananca pepene, program pentru copii si adolescenti, cu nutritionist Roxana Ciocaltea, Nutritie cu Roxi

În plus, adolescenții se află într-o profundă etapă de dezvoltare și schimbare atât în plan fizic, dar și mental sau emoțional. Să fie rebeli, în opoziție cu adulții, se răsfrânge și în alimentația lor.

De aceea, este necesar ca prin alimentele pe care le consumă să le asigurăm atât sentimentul că au libertatea alegerilor, dar, în același timp, cu diplomație, să-i călăuzim pe un drum corect, care să-i modeleze ca viitori adulți.

Testarea genetică

Testul genetic care analizează genele implicate în metabolismul nutrienților ne va ajuta, în plus, să le personalizăm dieta pe necesitățile specifice ale corpului lor, astfel încât să aibă, cât mai timpuriu, cunoștințele potrivite pentru ceea ce au ei nevoie, știut fiind că alimentația este un obicei care se educă din copilărie.

Click aici pentru mai multe detalii.