• Echilibru
  • Confort
  • Control​
Povestea ta

Mai am trei zile până la menstruație și simt că explodez. Nici nu pot să-mi ating sânii de durere, iar burta mi-e umflată ca o minge de fotbal. Acum o săptămână cântarul arăta cu 2 kilograme în minus, dar în perioada asta îmi vine să mănânc tot timpul. Abia m-am ridicat de la masă, dar tot aș mai lua ceva și m-aș delecta cu toată prăjitura care a mai rămas în tavă.

Acum sunt fericită și râd cu lacrimi, peste un minut, îmi îndrept toată furia, apărută din senin, asupra celui care se găsește în fața mea. Ghinionul lui, mă gândesc apoi…si-mi vine să plâng de ciudă că reacționez așa! De ce trebuie să suport în fiecare lună calvarul ăsta?

Program de nutriție pentru echilibru hormonal

femeie care se bucura de echilibru hormonal cu nutritionist Roxana Ciocaltea, Nutritie cu Roxi

Dacă te regăsești în situația de mai sus, acest program de nutriție pentru echilibru hormonal te ajută să îți redobândești echilibrul și controlul asupra corpului, indiferent de perioada ciclului menstrual în care te afli.

Printr-o dietă care să-ți aducă nutrienții de care corpul tău are nevoie și un stil de viață adecvat, te vei simți iar confortabil in pielea ta. Alimentele cu efect reglator hormonal te vor echilibra blând, de la pubertate, până la menopauză, atât în plan fizic, cât și în plan mental sau emoțional, pentru o stare de bine constantă.

Testarea genetică

Testul genetic care analizează genele implicate în metabolismul nutrienților te va ajuta, în plus, să-ți personalizezi dieta pe necesitățile specifice ale corpului tău, astfel încât să te hrănești cu ceea ce are el nevoie, în acord cu propriile gene! În acest caz alimentația te va ajuta, pentru că rezultatele testului genetic îți vor furniza cheia pentru a-ți îndeplini obiectivele. Astfel, echilibrul hormonal va fi restabilit chiar prin personalizarea dietei în funcție de profilul genetic.

Click aici pentru mai multe detalii.