• Sănătate
  • Echilibru​
  • Energie și vitalitate
Povestea ta

Astăzi, când m-am trezit, abia am reușit să mă dau jos din pat. O durere la genunchi îmi bloca orice mișcare. Acum șase luni, medicul de familie mi-a prescris analize si m-a trimis la un medic reumatolog. Diagnosticul a venit ca un tunet: reumatism.

După cinci luni de luat medicamente, tot nu simt o ameliorare importantă. În timpul zilei, când se termina efectul analgezicelor, mă dor așa de rău mâinile și picioarele! De la atâtea medicamente, am chiar dureri de stomac și nici digestia nu mai este bună.

Aș vrea să mă pot juca mai mult cu nepoțeii mei, dar abia pot să mă aplec să-i strâng în brațe și să-i pup pe obrăjori. Mi-ar fi plăcut să-i pot avea mai mult pe lângă mine, dar fiica mea, ca să mă protejeze, îi aduce tot mai rar.

Program personalizat de nutriție pentru sănătate

Bunic cu nepot in brate, cu nutritionist Roxana Ciocaltea, Nutritie cu Roxi

Un program personalizat de nutriție pentru sănătate te poate ajuta!

Orice boală are la bază un dezechilibru apărut în organism, care este determinat de mai mulți factori, inclusiv de unul nutrițional.

Aducând un aport adecvat din nutrienții de care corpul are nevoie, organismul își poate reface echilibrul, astfel încât să te bucuri de o stare bună de sănătate, de energie și vitalitate, dar și să-ți continui activitățile zilnice, bucurându-te de familie și de pasiunile tale.

Testarea genetică

Testul genetic care analizează genele implicate în metabolismul nutrienților te va ajuta, în plus, să-ți personalizezi dieta pe necesitățile specifice ale corpului tău, astfel încât să te hrănești cu ceea ce are el nevoie, în acord cu propriile gene! În acest caz alimentația te va ajuta, pentru că rezultatele testului genetic îți vor furniza cheia pentru a-ți îndeplini obiectivele: îmbătrânire încetinită, o bună stare de spirit, ușurință în mișcare și gândire, longevitate.

Click aici pentru mai multe detalii.