• Sănătate optimă a mamei
  • Creștere armonioasă a fătului
  • Lapte hrănitor​
Povestea ta

Momentul adevărului: două linii pe test… Sunt însărcinată! Simt că leșin… Un val de caldură îmi inundă inima, iar o bucurie infinită îmi cuprinde toate celulele. În sfârșit, în burta mea bate o inimă nouă, crește o nouă viață. Ce să-i ofer corpului meu pentru a fi o casă cât mai bună pentru micul pui de om ce crește?

Toți cunoscuții îmi dau sfaturi să mănânc una sau alta. Pe net sau pe facebook găsesc atât de multe articole, dar pot să cred tot ce se scrie? Până acum nu am avut grijă cu ce mă hrănesc, dar aș vrea tare mult să am un copil sănătos!

Program de nutriție pentru sarcină și alăptare

Fetita care atinge burta insarcinata a mamei, program pentru sarcina si alaptare, cu consilier in nutritie Roxana Ciocaltea, Nutritie cu Roxi

Acest program de nutriție pentru sarcină și alăptare are în vedere o dietă corectă și echilibrată nutritiv, care să aducă atât o creștere armonioasă copilului, cât și o stare optimă de sănătate pentru mamă.

Este deja bine știut că ceea ce mănâncă o femeie gravidă este principala sursă de nutrienți pentru copilul ei. De aceea alimentația ta trebuie să includă o serie de alimente în combinațiile potrivite, care să elimine toate riscurile unor carențe și care să susțină atât corpul tău, cât și pe cel al copilului aflat în burtica protectoare sau alăptat cu lapte hrănitor.

Testarea genetică

Testul genetic care analizează cele 37 de gene implicate în metabolismul nutrienților te va ajuta, în plus, să-ți personalizezi dieta pe necesitatile specifice ale corpului tău, astfel încât înveți să mănânci ceea ce are el nevoie, în tandem cu propriile gene! O mamă sănătoasă – un copil sănătos!

Testul genetic ce poate fi efectuat nou-născuților analizează intoleranța la lactoză, la gluten sau la fructoză și predispozițiile către anumite boli ale bebelușului.

Click aici pentru mai multe detalii cu privire la testele genetice.